линк покер лесно може да се џекпот

мали акционер е, наводно, тужи сад-врз основа казино фирма Империја Места Inc, операторот на Одморалишта во Светот Catskills (на сликата) во државата Њу Јорк, тврдејќи дека група на акциите се потценети во однос на приватизацијата понудата од страна на интереси контролирани од страна на Малезија е казино династија на Лим семејство.пронаоѓач на договор, филијали на Kien Huat Realty III – семејството довербата на Лим Кок Thay, бизнисмен кој е контролирање на акционер на Genting група, Малезија-врз основа казино и насади кооперација – и второто одделение, Азија-врз основа казино оператор Genting Малезија Bhd – ќе се стекнат со сите на преостанатиот капитал на Империјата Установи во моментов не се во сопственост од страна на Kien Huat или неговите соработници.ccording да посебна поднесување од страна на Genting Малезија да Бурса Малезија, подружница – Genting (САД) Ltd – ќе плаќаат$128.6 милиони евра за 13.2 милиони единици на Империјата Установи' акции – кои се чуваат од страна на Kien Huat Realty III – во US$9.74 по акција.n четврток Империја Установи доставуваат Nasdaq термин лист за предложените приватизација договор, се потврдува понуди цена од НАС$9.74 по акција за договор опфаќа само под 5.95 милиони акции на заеднички акции и други слични хартии од вредност. линк покер лесно може да се џекпот.