El Blackjack Es Un Juego De Azar

аријата Елена де Сена Fernandes, директор на Macao Владата на Туризмот Статистика (MGTO), се вели во коментари на локалните медиуми на маргините на јавен настан во сабота, дека владата се надева да ја видите некоја "поголема јачина на звукот" на копното Кинески посетители, со помош од промоцијата шема.s дел од Макао е нов туризам-промоција шема, посетителите можат да учествуваат во извлекувањето за да се добие можност за попусти за Макао хотели, или за летови, од страна на по туризам бирото официјалната сметка на Tencent е социјалните медиуми платформа WeChat, или преку Alibaba за патување услуга платформа, Fliggy, петок изјава истакна.acau беше во моментов се гледаат околу 10.000 туристички пристигнувања на ден; уште е "ниска" волуменот во споредба со градот е историската перформанси, Ms Сена Fernandes забележи.ќе се странски државјани, односно, луѓето од надвор од Кина – со исклучок на Макао ID носители кои имаат странски пасош – во моментов се забранува дури и внесување на Макао, според важечките Macau владата инструкции, извршени на MGTO е веб-сајт.acau ID носители и други квалификувани патници, мора да ги презентираат потврда на слобода од Covid-19 инфекција, и се подложени на пристигнувањето, на 14-ден карантин, ако тие се во странство или во Хонг Конг или Тајван, во рок од 14 дена од денот на нивното наменети за патување на Макао.pplications за излез визи од провинцијата Guangdong за туристички посети на Макао под Индивидуални Посети Шема (IVS), се отворија повторно на август 26, од страна на копното органи.Апликации за IVS дозволи за луѓето во другите делови на Кина, се да го рестартирате на септември 23. el blackjack es un juego de azar.