Monster Hunter светот вториот мантија слот

Бие назад од глобалната рецесија, пред неколку години, казино на опрема бизнис е сега ужива еден од најперспективните периоди.Здружението на Игри Производители на Опрема (AGEM) се изјасниле оваа недела дека сектор имаше економското влијание на повеќе од $47 милијарди долари во целиот свет.Во извештајот, што е 39 страници и произведени од страна на Лас Вегас-базирани Применета Анализа ДОО, вкупно економското влијание на индустријата, снимени година на година се зголеми за 6,2 проценти.Фигурата е највисока од 2013 година monster hunter светот вториот мантија слот. "Иако имаше голем број на консолидација настани во самиот врв [на секторот] во последните неколку години, порастот на следното ниво на производители, заедно со општите експанзија на нови производи и технологија создадена од страна на снабдувачот иновации, кои резултираа со импресивен раст и силен вкупното влијание", рече Марко Prater, AGEM е извршен директор.Извештајот центриран околу три економски влијанија: директни, индиректни, и предизвикани.Сите три придонесе да се зголеми.Директни влијанија беа водени од страна на големите компании за производство на слот машини и произведени $17.9 милијарди долари.Индиректниот ефект беше $14.9 милијарди создадена од страна на средните бизниси, како снабдувач набавки.Влијанија предизвикани се од компаниите кои добиле од трошење на игри снабдување сегмент, и застана на $14.7 милијарди долари.Платите за пазарот беа исто така импресивен.Просечната годишна плата беше наведени во $89,400 monster hunter светот повеќе се спаси слотови.

Други индустрии " во просек беа речиси половина, во $49,630, според Бирото за Труд Статистика.Таму се повеќе од 151 компании во AGEM во 23 земји, но мнозинството на топ-ниво, или Злато Членови, не се изненадувачки се наоѓа во Лас Вегас.Со сегмент, така здрави, резерви се зголемени, како и.Настапи на останатите фирми во казино опрема снабдување видов зголемување за 19-ти последователен месец.Како целина, акции отиде 10.22 поени, или за 2,8 проценти.Во посебен извештај, AGEM изјави дека девет од 13 игри производители на опрема видов месец-0n-месец зголемувањето на цените на акциите.Тие беа предводени од Everi Holdings Inc, кои имале 32.6 проценти upsurge, и Тајванскиот слот машина производител Астро Корп, што видов 26.7 проценти се искачи за период.Година до година, групата има скокна 145 поени (64%) во споредба со април 2016 година monster hunter светот се движат спаси слот. Дау Џонс Индустриски Просекот за истиот период отиде до 25 проценти. monster hunter светот вториот опрема слот.