во кое време од денот не Sainsbury ' S испорака слотови станат достапни

Лидерите на Zhongshan Администрација на Културата, Притиснете и Објавување, Радио, Филм и Телевизија, лидерите на Zhongshan Gangkou Градот, лидерите на GDGameCity, и претставник на освојувањето на претпријатијата се наметнува род заедно и изјави дека Guangdong Игра & Забавен Култура Индустрија Град (GDGameCity) е да биде формален под-местото на G&A 2015 година! Yuhua Hu, заменик-претседателот на Guangdong Возвишеност Меѓународната Изложба Група, воведен дека G&A 2015 година ќе се одржи во Zhongshan Конвенција Центар и под-место-GDGameCity.Во споредба со минатата година, изложбата скала расте и има ангажирано индустрија во повеќе интерактивни и партиципативни начин.Главната Сала е во Zhongshan Конвенција Центар, област е на 30.000 квадратни.м.(Сеопфатна Сала: 18,000 квадратни.m; Отворено и Шатор Изложба Областа 12, 000 квадратни.m).Повеќе од 200 брендови потврдија нивното учество, која може да биде грубо поделени во тематски парк услуга & игра машина павилјон, детски забавен павилјон, аркада игра павилјон.Во моментов, изложувач стекнување работа на главното место го имаат готови и сите кабини се резервира надвор.Изложбата областа на GDGameCity е 45,000 квадратни.m (раководител канцеларија за отворен простор: 7000sq.м и затворен простор: 20000sq.м, Zhongshan Змеј Светот (Меѓународни) Игра & Забавен Извори Платформа надворешна површина: 10000sq.м и затворен простор: 8000sq.m).Се проценува дека 100 компании ќе бидат привлечени да го покажат и повеќе од 5000 професионалци ќе дојде да присуствува G&A 2015 година во кое време од денот не sainsbury ' s испорака слотови станат достапни. G&A 2015 година, со вкупно изложба областа на 75,000 квадратни.м и 1200 кабини, ќе го покажат на светот најновите Игри & Луна-производи и технологија, со акцент на неодамнешните резултати на Кина Игри & Забавен Индустрија колку време на ден се tesco испорака слотови објавен.
Guangdong Возвишеност Меѓународната Изложба Група Телефон: +86-20-22106418 Факс: +86-20-82579220 E-mail: [email protected]; [email protected] веб-Сајт: www.zsgaf.com Add: Соба 202, Meijing Градина, Бр 318 на Chebei Патот, Гуангжу, Guangdong, Кина.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre во кое време од денот не asda испорака отворен слотови.