голем м казино Myrtle Beach Sc коментарите

Мудис е грандиозна KCC Корп е сон на внесување на Јужна Кореја е на казино индустријата.На хемикалии производител најави почетокот на оваа недела дека тоа е внесување потфат со Mohegan Сонцето да се изгради $5 милијарди интегрирани туристичкиот комплекс на Yeongjong Островот голем м казино myrtle beach sc коментарите. KCC одлучи да инвестира $176 милиони денари (KRW203 милијарди долари) за 24,5 проценти од акциите во Конектикат-врз основа казино оператор е Инспирира Integrated Resort Ко голем м казино телефонски број. Ltd., која планира да се кандидира на казино во Incheon Слободна Економска Зона голем м казино myrtle beach. Mohegan Сонцето Претседателот Боби Soper веќе ја изрази својата возбуда во текот на ново партнерство, кажувајќи GGRAsia во е-маил дека две компании "се во согласност со нашите вредности, како и ние и верувате во голема важност на работа со транспарентност, интегритет и посветеност кон заедницата." Сепак, тоа е уште е премногу рано да се поп на шампањ corks.Мудис Инвеститори Услуга е ставање на амортизерите на прослави, велејќи дека KCC план ќе донесе само болка на компанијата покер o que e дотур. "KCC е инвестиција во казино бизнис, ако тоа materializes, ќе биде кредитна негативни, со оглед на казино проектот неизвесност и извршување на ризик," Moody ' s VP-виш аналитичар Wan Hee Yoo се вели во забелешка.На обврзници за кредитен рејтинг бизнис, рече на компанијата инвестиции, ако тоа materializes на долгот-финансиран основа, само ќе притисок KCC финансиски профил.Покрај тоа, Moody ' s, исто така, истакна дека KCC финансиски профил има ослабен оваа година поради "неговата доста голем капиталните расходи, како и приближната KRW700 милијарди инвестиции тоа го направи да стекнуваат удели во Samsung C&T Corporation во јуни." "КАКО резултат на тоа, нема никаква deleveraging активности, Moody' s очекува компанијата да се прилагоди долг/EBITDA да се зголеми за околу 3,5 пати 3.7 пати од страна на 2016 година од 2.4 пати во 2014 година и задржана на парични текови/нето долгот да биде околу 30 проценти во споредба со претходната нето парични позиција", се вели на финансиска институција.Сепак, овие грижи се "делумно се ублажат" од KCC е голем и течни несуштински сопственички удели кои се во вредност од околу KRW3.3 трилиони долари, што Мудис рече "ќе се обезбеди значителна перница против неповолните случувања во своето работење." KCC е инвестиција се уште е предмет на јужнокорејската влада за одобрување на Yeongjong казино проектот, кој се очекува да биде финализиран во текот на следните три месеци.Во август минатата година, Министерството за Култура, Спорт и Туризам почна да ги прифаќаат барањата за предлогот за девет локалитети: Ungdong во Jinhae Слободна Економска Зона на Gyeongsangnam-do, а redevelopment област во Busan Северна Порта, Yeosu Gyeongdo Туристичкиот Комплекс во Jeollanam и шест локалитети во рамките на Incheon.Досега, веќе постојат два одобрени проекти за Incheon Слободна Економска Зона—Рај Град заедничко вложување кој е веќе развиена, и заедничкиот потфат на Цезар Забава и Lippo Ltd., кој допрва треба да се пробие земјата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер o que e стискаш.