е њу орлеанс казино се отвори

Ние веруваме дека нашето вклучување во неколку Сенг клучните индекси ќе се создаде повеќе свеста во компанијата и капиталот и потенцијално да се подобри ликвидноста на тргување во Рајот акции," Џеј Чун, претседател и генерален директор на Рајот Забава, се вели во соопштението е њу орлеанс казино се отвори. На ова значајно признание од Сенг е гласање на доверба на компанијата здравје и развој, и ја нагласува нашите проширување присуство во Азија Пацифик игри пазар како играчи прифатат нашите иновативни електронски игри решенија како што се во Живо на Мулти-Игра терминал," додаде тој.ach на индексите управувани од страна Сенг користи бесплатно-се плови-прилагодени на пазарот capitalisation пондерирана според методологијата и секој составен има околу бесплатно-се плови-прилагоден фактор (FAF).На FAF, кој се менува секои три месеци, претставува процентот на акции кој е слободен-лебдеше како процент на издадени акции. мали удели покер турнири џонатан малку.