покер O Que вале Mais

И, тоа не трае долго.Само неколку дена по лансирањето на онлајн коцкање во Њу Џерси, а не долго после онлајн коцкање започна во Делавер и проширувањето на земјиште казино коцкање во Њујорк, Пенсилванија законодавците почнуваат да мислат дека оваа онлајн коцкање работа би можеле да бидат во право за нив по сите.Барем, тие се подготвени да донесе поблиски се погледне на ова прашање.На Пенсилванија Сенатот комитетот донесе резолуција оваа недела дека ќе задача на законодавството со проучување без разлика дали или не на државата треба да се легализира онлајн коцкање.Целосна гласањето на мерката се очекува да помине, особено по едногласно позитивен глас од панел.Како и со многу коцкање проширување напори околу земјата – без разлика дали на интернет или во живо – главната мотивација тука се појавува да биде приходи.Независната Фискална Статистика гледа две години кумулативни дефицит од $839 милиони евра во текот на следните две години за Пенсилванија, и додека тоа е едвај backbreaking фигура во државата со $28.4 милијарди евра годишен буџет, тоа е можно дека онлајн коцкање може да се претвори дека малиот дефицит во мал вишок, наместо.Тоа, рече, нема гаранција дека онлајн коцкање ќе се доаѓа до Пенсилванија на сите.Една студија е многу далеку од всушност поминува онлајн коцкање законодавство.И дури и ако државата требаше да им помогнам за онлајн коцкање во некоја форма, тоа најверојатно ќе биде доаѓаат во крајот на 2014 година во многу најраните.Законодавците во Пенсилванија имаа мешани реакции на студијата, иако повеќето се појави барем да се биде подготвен да се даде на ова прашање се погледне.Според Сенатот Претседателот Про-Tem Јосиф Scarnati (R-Џеферсон), нова приходите од онлајн коцкање ќе им помогне на државата се зголеми нивната финансии во време кога трошоците се outpacing пари на државата е земајќи.Тоа ќе им помогне на камен-темелник на Државата продолжи да фонд за едукација на јавноста и универзитети.Покрај тоа, зголемената конкуренција од Њујорк и Њу Џерси значи дека растот во Пенсилванија е коцкање пазарот се појавува да биде stagnating покер o que вале mais.
"Ако вашите приходи не се зголемува, и да се наоѓаат тие стагнира.Што се губи", рече Scarnati, кои се спонзорирани од резолуцијата.Државниот Сенатор на Лиза Boscola (D-Northampton) претставува област која е домаќин на Песок.Но, додека таа не го разбира Adelson е загриженост, таа, исто така, го гледа потреба да се зголеми на државата приходи покер od 9 дали ас zasady. "Ова доаѓа прилично брзо," Boscola рече покер o que e ореви. "Посакувам ние би го успори малку." Други, како Држава Претставник Павле Clymer (R-Долари), се согласувам со Adelson blackjack 29 v2 vs v3. Clymer нарекува коцкање "на зависност што предизвикува неотповиклива штета." Мерењето на студијата, исто така може да се докаже значајни.Студијата ќе биде завршен до 1 Мај од наредната година, кои потоа ќе им даде на пратениците време за да размислите за додавање онлајн коцкање план во следниот предлог-буџетот, кој ќе биде резултат од 1 јули. blackjack 3 1/2 ton floor jack.