Bet365 рулет минимум влог не го достигнала

Операторот Kindred Група пријавени бруто добивката на приходите од £224.4 m ($207.8 m) за Q1 2019, до 8% од година на година.Приходи од мобилни зголеми за 17%, за да £173.8 m, што изнесува 77% од Kindred на вкупните приходи.Добивка пред оданочување падна 13% од година на година да £17.7 м.Приходи од шведскиот пазар за квартал изнесува SEK 207.4 ($22m) bet365 рулет минимум влог не го достигнала. Kindred видов сите времиња високи во активни клиенти во текот на кварталот, достигнувајќи 1,631,636 bet9a нигерија спорт обложување премиер лигата шансите казино се обложуваат. Henrik Tjärnström, Kindred Група извршен ДИРЕКТОР, рече: "за Време на четвртина имавме силна нивоа на активност низ сите пазари и сите времиња издигнувања во активни клиенти и обложување спортски промет.Ова е резултат на нашата продолжение инвестиции во маркетинг, каде фокусот е во однос на одговорни коцкање во Шведска и фудбал спонзорства во велика БРИТАНИЈА."Како што се очекува за неколку години, ре-регулација на шведскиот пазар резултираше во значително краткорочни маргина притисок, особено во првиот квартал." bet365 пренос на спорт да казино.