покер лице тед Lapidus Opiniones

Делта Корп, еден од најуспешните игри оператори во Индија, започна 2019 силна.Според нејзините последни финансиски извештај, го видов зголемување на приходите на 18.7% од година на година, достигнувајќи $32.4 милиони низ целиот квартал.Ова беше движи од страна на силни перформанси во неговото казино операции, која беше од страна на 21.1% на околу $27 милиони евра.Додека бројките се малку пониски од она што беше пријавена за четвртиот квартал од 2018, тие се уште беа цврста индикација на напред движење.Онлајн операции се зголеми од 11% од година на година да $5.6 милиони и на компанијата приходи од туристичката и други операции зголемен за 7.9% до $3.5 million покер лице тед lapidus opiniones.
Net приходите на Делта Корп зголемување на 19.1% за периодот, затворање на околу $29.5 милиони евра.Ова помогна да се натера првиот квартал добивката на $8.22 милиони долари во однос на $6.56 милиони од една година порано.Според Грант Govertsen со Унијата Игри, компанијата ќе продолжи да ја зајакне својата позиција.Тој тврди дека акциите на компанијата останува "купи", но појаснува, "имаме исечените нашите напред проценки да се одрази на некои близина на рок нарушување (еден од Гоа чамци случува во drydock наскоро), како и ефектот на тешки comps.Нашите проценки остане на скромно над консензус." Govertsen додава, "Надвор од силна туризам раст да Гоа (менаџмент истакна footfalls до 40% од година на година во Март), игри операции сегмент ќе се види пораст на приходите почнувајќи подоцна овој месец со лансирањето на традиционалните крстарење линија (Делта е 25% акционер) на која Делта ќе управуваат со казино и се фати буквално сите економија.Ова е веројатно да се зголеми на управување со до четири крстарење бродови во текот на следните две години покер лице тед lapidus тоалетната вода. "Иако првичните резултати се очекува да бидат скромни во однос на компанијата П речни бротчиња, ова претставува новата база на клиенти како патувања ќе плови надвор од Мумбаи.Во текот на кварталот компанијата инјектира својата Дневна Фантазија Спорт бизнис во Индија #2 DFS услуги, HalaPlay, на која Делта сега поседува 20%.Делта на глас го задржува постојните rummy и покер на интернет сегменти, која треба да продолжи да расте ~30% y/y.Конечно, на компанијата Катманду казино [управување] договорот треба да започне во рамките на следните неколку месеци." Делта Корп е зад три офшор казина во Индија, како и хотел-казино во Гоа.Тоа, исто така, работи на Казино Deltin Denzong во Сиким и Delton, интегриран одморалиште се наоѓа во Daman.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер лице tekst po polsku.