како ќе се направи покер чипови

Само неколку дена, покер е winningest играч, Фил Hellmuth покажа зошто тој е познат во светот како Покер Детиште како ќе се направи покер чипови. Hellmuth беше доделена на околија de guerre на почетокот на неговата кариера и за неговиот чести изливи и темперамент бесот и нели разочарани навивачите, бидејќи.Тој, уште еднаш, живеел до прекарот, овој пат за време на WSOP Главниот Настан со фановите и играчите во потрага за казна дека никогаш не дошол.Во рака во прашање, Hellmuth беше против Алекс Кузмин, кој го воскресна од средната позиција да 3,200 како да се направи пари во blackjack. Покер Детиште нарекува, како не Џејмс Кембел.По пораз на 4-3-10, Camby проверуваат и Кузмин влог е 3.000. Hellmuth покрена до 6.000 и Camby shoved сите со својот оџакот на 26,200 чипови.Што беше сето тоа беше за Hellmuth да се изгуби како не ќе се запаметат покер шансите. Hellmuth лансиран во вербален напад, велејќи: "Овој мајка f***ing човек ...
ѓ***cking се извлекол со убиството на целиот ден против мене.Како во с*** не се случи ова?" Шон Deeb, кој беше обезбедување коментари за играта, беше првиот да го повикате надвор Hellmuth за неговото однесување.Тој рече: "Тоа е толку погрешно од страна на Фил.Ова е местото каде Фил заслужува казни", изјави Шон Deeb, кој беше commentating на конечната табела. "Вие не може да се зборува во мулти-начин тенџере и подарите на вашата слабост со противникот уште да се дејствува.Тоа е толку погрешно што тој добива далеку со нешта како оваа.Ако седам со цар-висока флеш нерешено знам дека Фил не е продолжува ако јас повик.Кој целосно влијае на оваа акција и целосно боли неговиот противник е капитал." Deeb не беше само една—Jared Hamby рече, "подот беше таму, и не направи ништо.Многу од гневот е поради тоа.Ако Фил беше најмалку дадена казна, тоа ќе биде полесно да се толерира како работите отиде надолу.Грешки се случуваат во моментот, но треба да бидат правилно работи." Џастин Bonomo, кој го презеде по WSOP NLHE Главите-Up Првенство оваа година, прискочика, како и, велејќи дека WSOP треба да се издаде казна.Тој изјави на Твитер, "Тој не сакал Camby и даде далеку слабоста на својата рака за да се овозможи Кузмин да се јавите неговата сите-во полесни отколку нормално.Ова однесување е ДАЛЕКУ над она што е прифатливо и тој е добиле доволно предупредувања.Ова се пушта во Hellmuth е стратегија во нечесна моделот што сум го видел со години Тој не како агресивен играчи по него (особено shortstacks кои можат да се движат во за него), Ова не е изолиран од несреќен случај Тој добива огромна предност од влијаат акција за да биста на 3-ти играч". Тоа беше добар потег од страна на Camby, кој е одржување на А-9 од дијаманти.Со 4-3 на дијаманти, покажувајќи на пропадне, тоа беше пресметан ризик со многу испис да се земе во рака. Hellmuth е џеб седум биле отсутни од дијаманти и тој на крајот укината да се избегне поголеми тегоби, оставајќи само Camby и Кузмин да играат надвор на страна.Сепак, Camby дојде до краток, бидејќи нема повеќе дијаманти се сврте нагоре и тој беше испратен до железничката.Кузмин, од друга страна, испадна да биде голем победник—тој ги повика држи К-2 на дијаманти, и две за возврат му дадоа еден пар за победа. Hellmuth се обиде да направи промена за својот излив.Во Твитер пост од недела, тој се извини за да Camby и рече, "@JCamby33 [Camby е Твитер име] изгубив некои спијат над мојата излив.Верувам дека ќе го изгуби рака во секој случај, но можеби јас сум во ред.Ќе постапува себе добро, и одигра добро.Како гест на добра волја, и затоа што го почитувам полицаец и пожарникари: јас одам да се купи во 2019 $10,000 @WSOP Главниот Настан." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre места за јадење во близина на ливади казино вашингтон pa.