зголемените орел казино концерт распоред

Водечки светски иноватори и игри елити ќе се соберат и уште еднаш во Лондон за 2018 издание на МРАЗ Лондон за да дискутираат за најновите коцкање трендови во различни јурисдикции ширум светот.Во очекување на бран на учесниците оваа година, настан организаторите ќе биде преземање на некои 43,500 метри простор во ExCeL Лондон време-три ден конференција која ќе започне на 5 февруари зголемените орел казино концерт распоред. Кејт Комори, генерален директор на Игри Поделба на Акција Настани, рече минатата година МРАЗ објавено рекорд кршење присуство на 30,213, како што е прикажано во билет и податоците за регистрација.Развој, кое е управувано од страна на побарувачката за стојат простор од страна на двете постоечки и нови изложувачи, претставува шестиот последователен година на раст за Лондон настан, според Комори.Во неодамнешното интервју, Комори, рече дека зголемувањето на местото на настанот оваа година е "одлична вест за игри организации кои знаеме дека сакате да се издвоите, предводник на настанот покажа дека светот е водечките иноватори од секој игри вертикална." "Со проширување на нашата стапало на овој начин, верувам МРАЗ Лондон го потенцира неговиот статус како светот е капитал за меѓународни гејминг индустријата," Комори додаде.Оваа година, МРАЗ Лондон ќе се врати на МРАЗ ВОКС, која организаторите опишан како "64 часа на учење размена." МРАЗ ВОКС се состои од осум песни работи од февруари 5 до 7 февруари и ќе бидат доставени од страна на мислата лидери подготвени и од внатре и надвор од индустријата за игри.Осум песни вклучуваат Светот Регулаторната Брифинг и Меѓународни Казино Конференција (февруари 5); Светот Регулаторната Брифинг (дел 2) и Податоци Наука & Персонализација (6 февруари); Blockchain, Модернизација игри на Среќа, и компјутерски криминал & Security (7 февруари).Меѓу 100 говорници за време на настанот се Хард Рок Претседател Џим Ален, велика БРИТАНИЈА Коцкање извршен ДИРЕКТОР на Сара Harrison, и М&C Saatchi Спорт и Забава Главата Jodie Fullagar.За повеќе информации на МРАЗ ВОКС и да се регистрирате, посетете ја: icetotallygaming.com/ice-vox Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre зголемените орел казино билети за концерт.