како да се поправи Ram меморија

Лоренс Брант – €46,500 6 како да се поправи ram меморија. Адам Вилбур – $23,765 6 слот за.
Роберт Sverre Eik – €29,000 8 како да се поправи слот машина. Ирец Јован Finnegan заврши второпласираниот за €110,000 како да започнете со казино heist финале. Боби Garcia – $15,210 8 како да започнете со казино heist повторно.
Карл Carodenuto – $114,072 2 како да започнете со казино heist втор пат. Џон Finnegan – €110,000 3 вилијам хил рулет max bet.