стан покер да се игра со пријатели

Мулти-милион долари стекнување на болниот SLS Лас Вегас Hotel & Casino од игри на среќа и медиумската компанија На Meruelo Група беше одобрен од страна на Невада Игри Комисија.Во текот на расправата доцна во четвртокот, Meruelo Група Директорот Алекс Meruelo претстави своите планови да revitalise и промовирање на SLS хотел како мора да остане дестинација на северниот крај од главните Лас Вегас лента.Реновирањето ќе вклучуваат додавање на нов слот машини на казино кат, подобрувања на постојните хотелски соби и комплетен редизајн на хотелот базен стан покер да се игра со пријатели. Meruelo Група портпаролот Кристофер Аврам рече дека "првичната идеја за она што ќе се инвестира е до $100 милиони евра во текот на следните неколку години".Крајната цел на овие инвестиции, ќе биде да се вратам на среќата на поранешниот Сахара хотел, кој е на страницата од 1947 година стан покер бонус senza deposito. Meruelo, исто така, потврди дека тој може да побара да rebrand на SLS по завршувањето на стекнување од своите сегашни сопственици, Stockbridge Капитал Група, сепак крајниот набавната цена се уште останува непозната во овој момент.Авраам додаде: "Што ќе биде со користење на SLS име за уште една година и ќе се оцени нашите опции со брендот се движи напред."На Stockbridge Капитал Група купи Сахара за $400m во 2007 година, подоцна затворање тоа за реновирање во 2011 година стан по vincere alle слот da бар.

Stockbridge има инвестирано $415 милиони евра во текот на последните пет години, да ја претворат имот во некоја дестинација за помладите посетители, но ова не е крајот дала посакуваните резултати надвор за групата.Во ноември 2017, група на Кинески lenders тужена страна на SLS преку неплаќање на својот дел од бизнисите долгови, кои подоцна беа откриени да биде околу $400m на пријавени $585m вредност на долговите.Во текот на расправата Meruelo потврди дека тој планира да ја плати Кинески финансиери износ претставуваат SLS акционерски капитал вредност во текот на период од пет години, додека во исто време се согласил да се покријат околу $140m во долгови должи на приватни портфолио на давателот Меса Западниот Капитал. стан покер на интернет со пријатели.