како да се слотот за синтеза додаток Ragnarok мобилен

Јавниот извршување на Атлантик Сити е Адут Таџ Махал казино е турка назад осум дена.На финансиски паѓање врз Адут Забава Места имаше најави дека заеднички ќе се затвори Декември како да се слотот за синтеза додаток ragnarok мобилен.

12 без некој вид на резолуција за својата борба со казино е unionized вработени.Таџ затвори еден од неговите хотел кули минатиот понеделник и некои вработени виделе нивните часа намалени како часовник ticked надолу до петок е оригинален рок.Но, Заборава на Забава оттогаш вели дека ќе се задржи на светлата до Декември како да се слот сила прстен ragnarok мобилен. 20 а тоа продолжува да притиснете за труд концесии и даночни олеснувања од државните и градските власти.Во меѓувреме, Цезар Забава потврди дека тоа се става дело ограничувања за продажба на своите Showboat сопственост, која компанијата затворени во крајот на август.Ограничување спречува било Showboat купувачот од отворањето на казино на сопственост за следните 10 години.Таа забрана ќе се прошири на имотот во партнерство со онлајн коцкање сајт да учествуваат во Њу Џерси е регулиран пазар.Њу Џерси Assemblyman Крис Браун е наречен дело ограничувања "во спротивност со јавниот интерес" и повреда на државата со јавна политика.Браун побара државниот обвинител за да се елиминираат таквите ограничувања со цел да се обезбеди дека "својства, кои се веќе изградени и се наменети за казино игри не се земени надвор од пазарот од страна на анти-конкурентни дело ограничувања." Цезар spokeswoman Јан Џонс Blackhurst изјави за Печатот на Атлантик Сити дека Цезар' овозможи услови за укинување на ограничувањата на купувачот треба да биде подготвен да се "плати казино цена" за сопственост.Цезар е постигнат некаков договор да го продаде Showboat на државата Ричард Stockton Колеџ за употреба како Atlantic City campus со казино кат претворена во трговијата на мало и академски простор. GENTING Е ЊУЈОРК КАЗИНО ПОНУДАТА SCUPPERED ОД СТРАНА НА ДЕЛО ОГРАНИЧУВАЊА?Преку границата во Њујорк, environmentalists разлика од Genting Америка' предложените $1.5 б казино во Tuxedo се обидуваат да се користи дело ограничување да scuttle план.Под претпоставка Њујорк регулатори прашање Genting лиценца, компанијата планира да изгради своја 1.5 m-square foot одморалиште на имотот во Фунта Шума.Но environmentalists каже 16-годишниот дело ограничување на 240 хектари имот капи својот комерцијален развој на само 140k квадратни метри како да се слот голф-клуб. Genting има спорни овој предлог, укажувајќи дека тоа се осврна на прашањето во неговото казино лиценца апликација.Таа вели ограничување ограничени комерцијални развој на 2.8 m квадратни метри, од кои само 300k квадратни метри е искористена.Мајкл Levoff, Genting е ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ за корпоративни комуникации, изјави Пати Хералд-Рекорд кој со државниот приближува решението за кои се добива посакуваната држава Њујорк лиценци, "тоа не е чудно што професионалните адвокати – многу од надвор на државата ќе се обиде Град Марија да ја поткопа Genting напорите да се создаде илјадници работни места за њујорчани." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се слотот за синтеза оклоп ragnarok мобилен.