на Heimatdamisch покер лице текст

Shuffle Господар главен извршен Гевин Исаков вели дека деловни услови во Европа се "невидливи", бидејќи договорот прво беше најавено, што значи дека Ongame работењето пост-стекнување "нема да се постигне во близина на рок резултати што првично се очекуваше и ќе бара поголеми тековните инвестиции од очекуваниот" на heimatdamisch покер лице текст. "Ние ја разбираме дека Ongame е уште еден водечки светски покер мрежа и тоа ни дава сигурност дека повторно ангажирање со нашите заинтересирани страни ќе донесат задоволително заклучок," додаде тој coiffeur казино castelnau ле lez. Опишување на престанок на дискусии како заеднички, а BwinParty изјава рече дека продажбата на вишок на средства како што се Ongame остана "основен дел" од нивната стратегија, и дека тие ќе бидат "ре-занимавање со други трети страни", кои изразија интерес за стекнување на Ongame, со дополнително соопштение во собата да се направи кога се соодветни.

Пастир, исто така, изјави дека не постоел регулаторни проблеми во врска со распаѓањето на договор, и дека двете компании остана "добри пријатели" coiffeur казино la chapelle sur erdre. Откажувањето на договорот се заканува на неодамна најави онлајн игри на партнерства помеѓу Shuffle Господар, Ongame и Bally Технологии, и одберете options > Shuffle Господар, Ongame и Aristocrat. "Заеднички договор во пријателски", рече тој coiffeur казино rond точка de la lyre.

Тој додаде дека uncertainly околу тајмингот на легализација и rollout на правни онлајн покер во САД, исто така, беше фактор во одлуката.