слот запалено Vogue

Tabcorp Стопанства' планира да се формира обложување behemoth со другите Австралиската коцкање оператор Tatts Група може да ја погоди финтата со појавата на нови suitor.Во средата, извештаи појавија дека новиот предлог група, наречена Пацифик Конзорциум, понудени колку што AUD7.3 милијарди долари (милијарди евра) за Tatts Група.Конзорциумот е составен од Морган Стенли, Macquarie Група, KKR & Ко.и Првата Држава Инвестиции, според Блумберг.Предлогот е вреден меѓу AUD4.40 и AUD5 за секој Tatts споделување, што е повисоко од Tabcorp е понуда во октомври.Во времето, Tabcorp се согласија да се купи Tatts за AUD4.34 дел.Врз основа на вторник е во близина, Tabcorp предлог вредности Tatts на AUD4.145 за споделување.Соодветните одбори за Tabcorp и Tatts веќе едногласно препорачува затворање на зделката меѓу двете коцкање оператори.Договорот, кој се очекува да биде завршена до средината на 2017, ќе се реализира преку Tatts Шема на Уредувања кои ќе се види Tatts акционерите добиваат 0.8 Tabcorp акции плус 42.5¢ пари за секој Tatts споделување.Цената претставува 18.4% премија за еден месец просечната цена на Tatts акции слот запалено vogue. Tatts акционерите контрола 58% од зголемена лице, со Tabcorp акционерите држи останатите 42%.Пацифик Конзорциумот е понуда, сепак, може да се стави клуч во Tabcorp планови.Нова понуда ќе видите Tatts инвеститори примање AUD3.40 во паричните средства и удел во ново одделени обложување единица, која ќе биде ценет помеѓу AUD1 и AUD1.60 слот rancangan pengajaran harian prasekolah.

Во соопштението, конзорциумот рече дека тоа "планира да го продаде или одделно листа Tatts е wagering и игри бизнис." "Тоа јасно го истакнува атрактивноста на лотарии бизнис", рече Morgans Финансиски аналитичар Џејмс Лоренс, според Блумберг слот повторно mida бесплатно онлајн. Tatts рече дека тоа е проценка на понудата, но истакна дека тоа допрва треба да се формира поглед на тоа како се споредува да Tabcorp е.Во меѓувреме, рече дека неговата директори "и понатаму да веруваат" на Tabcorp понудата е во "најдобрите интереси" на акционерите.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre слот ranura memoria de ram меморија.