зборови со букви покер

Грчко-контролирани јужна половина на Кипар, конечно, ќе се добие за да ја видите земја-врз основа казино во телото.Трговија Министерот Џорџ Lakkotrypis издаде изјава велејќи казино-законот ќе биде доставен подоцна овој месец и, со малку опозицијата се очекува и брза лиценца се очекува да бидат обработени во малку, како и осум месеци.Тоа ќе го отвори патот за првата земја-врз основа казино лиценца да биде издадена некаде во Март или април следната година.Додека турски-контролирана од северната страна на земјата има казино со години, опозицијата од грчката Православна Црква во текот на констатираните социјална опасности чуваат казина надвор од јужната страна.Но, економската нестабилност и зголемувањето на невработеноста е принуден законодавците раце.Откако законодавство минува, на владата планира да одобри една "супер-casino resort" со две помали гранки во други области.Надеж е дека овој супер казино ќе привлечат ризница на длабоко-pocketed туристи да откажат од своите пари во земјата, која стана се повеќе и повеќе зависи од зголемување на својата туристичката индустрија да помогне во спасување на своите bludgeoned економија.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre зборови со букви покер.