јас се задржи коцкање сите мои пари

Во Обединетото Кралство и Коцкање Комисија регулаторот има најави лансирањето на новите правила, кои се дизајнирани да се забрани iGaming оператори од нуди неодговорно VIP корисниците шеми.Организацијата се користи официјалното соопштение да изрече дека ревидиран водство е дел од кампањата "да се зајакне заштитата на потрошувачите" и беше формулиран во консултации по појавата на "повторени случаи", каде оператори имаше очигледно не успеа " да се заштити со висока вредност на клиентите.' Одлучувачки дефиниција: Коцкање Комисија изјавија дека својата свежа кодекс на однесување е резултат да влезат во сила, од последниот ден на октомври, а ќе се применува на било шеми кои го видите на локално ниво-лиценцирани iGaming оператори се обиде да 'одржување или зголемување на нивните сопствени', нудејќи aficionados 'прилагодена бонуси, подароци, гостопримство и преференцијални услуга.' Тешки услови: органот изјави дека одредбите на својот најнов насока да се бара онлајн коцкање фирми да се одржи до-to-date докази во врска со идентитетите, како извор на средства и занимања на своите ВИП играчи и постојано да се процени дали некој во овој базен е излагање знаци на "коцкање поврзани со штета" или зголемена ранливост.Телото изјавил дека свежо спецификации, исто така, ќе мандатот дека таквите оператори редовно ги проверува сите информации со кои тие се обезбедени од страна на високо-вредност поединци и habitually однесување 'коцкање штета проверки' во ред 'за да на самото место било знаци на штета.' Индивидуалната одговорност: Конечно, Коцкање Комисија детални дека ревидираната правила се за да понатаму ги обврзуваат лиценцирани iGaming оператори да се назначи виш извршен одржување на лични управување со лиценца за кои е да бидат задолжени со надзор нивните фирма е одговорен коцкање практики кога станува збор за ВИП играчи.Се грижиш предупредување: Нил McArthur, Главен Извршен за Коцкање Комисија, се користат печатот, да се тврди дека регулаторот е нов ВИП-соочува правила се дел од 'сеопфатна програма за посилно спроведување на законот и усогласување активност" кои веќе се вклучени забрана на кредитна картичка игра заедно со воведување на подобрена прописи во однос на "online возраст и идентификација верификација', како и 'се подобрени клиент интеракција практики.' Прочитајте изјава од McArthur.. јас се задржи коцкање сите мои пари. "воведовме овие нови правила за да се искорени небрежност во управувањето на ВИП клиенти и да се направи коцкање побезбедно.Нашата спроведување на работа е идентификуван премногу случаи на несоодветно однесување во менаџмент на VIP шеми и ова е последна шанса за операторите да ги покажат тие можат да работат на такви шеми соодветно.Операторите може да биде во сомнеж за нашите очекувања.Ако значителни подобрувања кои се направени, ние нема да имаат друг избор освен да преземат акција и да се забранат такви шеми." како да се добие најмногу пари од дијамант казино heist.