плус гранд Tournoi де покер

ong Конг-листата MelcoLot Ltd, рече во петокот тоа "останува заинтересирани" во тендерската постапка да работат во казино во Барселона, Шпанија, и покрај тоа раскинат договорот со партнерот Veremonte Шпанија СЛ.Партнери одлучи да го прекине заеднички потфат "поради недостаток на основа за понатамошна соработка," MelcoLot рече во петокот поднесување плус гранд tournoi де покер. Известување за повлекување од тендерската постапка беше испратен .. плус гранд tournois де покер. на каталонски владата на октомври 8" и заедничкиот потфат "ќе биде рана во догледно време," што да се додаде.elcoLot е контролирана од страна на Хонг Конг-листата Melco Меѓународен Развој Ltd, на чело со Лоренс Хо Yau на белите Дробови. Melco International е една од двете контролирање на акционерите на казино оператор Melco Круна Забава Доо – другиот е во Австралија Круна Места Ltd.elcoLot потврди во август минатата година дека тоа беше доставено понуда за шпански органи да работат казино во некоја област да се развиваат (на сликата) во близина на Барселона.Фирмата мораше постави 50-50 заеднички потфат со Veremonte; заедничкиот потфат поминаа во втората фаза на тендерот процес плус гранд tournoi покер ау монд".

Без оглед на престанување на неговата соработка со Veremonte, MelcoLot останува заинтересирани за учество во втората фаза на тендерот процес за да се добие казино овластување и да продолжат со проектот и се истражува можноста за соработување со други пред-квалификувани понудувачи," фирмата рече.eremonte првично беше водечки казино иницијатива на BCN Светот и имаше финансирање договор да купи 500 хектари (1,236 хектари) земјиште во 2012 година. Сепак, го пропушти и првиот и вториот рок да го стори тоа, пријавени на каталонски Новинска Агенција.Инвестицијата на компанијата минатата недела излезе на BCN Светот проект.
Veremonte е повлекување не е проблем", рече каталонски Бизнис министерот Felip Puig, цитирани од страна на каталонски Новинска Агенција.На каталонски владата презела водството на проектот, Г-дин Puig додаде.n петок, MelcoLot и Melco Меѓународни исто така најави дека тие се внесени во споделување на купопродажен договор, согласно кој MelcoLot е условно договорен за купување на 99 проценти од издадени од акционерски капитал на Melco Сопственост Развој.elcoLot, исто така, предложи да се зголеми нејзината овластен споделување на капитал од HKD55 милиони поделени во 5.5 милијарди акции да HKD75 милиони поделени во 7.5 милијарди акции. плус гранд tournoi де покер ау монд".