потеклото на зборот казино

Еволуцијата Игри видов приходи од €106m ($115.7 m) за Q4 2019, а се зголеми од 51% од година на година.Онлајн казино снабдувач видов EBITDA на €55.8 m за истиот период, што претставува зголемување од 77%, додека вкупната добивка изнесува €46.8 m, до 84% од претходната година.Вкупно за цела година, Еволуцијата Игри генерирани приходи од €365.8 m, што претставува зголемување од 49% од 2018.Вкупно EBITDA беше €182.9 m за 2019 да се зголеми на 70%, а добавувачот е профитот е €149.7 m, порастот на 79%.Еволуцијата Игри се припишува неговата силна изведба на добра потпора направени од инвестиции во текот на годината, во прилог на потпишување на нови клиенти и експанзија во Северна Америка.Во 2019, Еволуцијата потпишано голем број на партнерства со оператори, вклучувајќи го и Трепет за Забава, Parx Казино Пен и Националната Игри.Мартин Carlesund, извршен ДИРЕКТОР на Еволуцијата Игри, рече: "јас сум многу задоволен да биде во можност да се претстави уште еден силен квартал кои summarises успешна 2019 за Еволуцијата."Производите што започна во текот на годината, вклучувајќи нови наслови во играта се покаже категорија – во комбинација со континуираниот силен развој на пазарот и на глобалната побарувачка, придонеле за многу висока стапка на раст."Да сумираме, сцената јас сум горд на она што го имаме постигнато во 2019, кој е одличен година од двете финансиска и оперативна смисла." потеклото на зборот казино.