реката рок казино ванкувер бафет

Од клучно значење Согласност со задоволство деби своите врвни од Клучно значење за Бизнис Интелигенција (CBI) платформа, овозможувајќи им на операторите да ја негираат потребата за експанзивна и скапи податоци тимови преку еден, стабилна платформа и услуги нудат реката рок казино ванкувер бафет. CBI е економично и брзо deployable сегментација, моделирање, увид и известување suite дизајниран да биде лесно overlayed да одговараат на постојано менување на потребите на модерна, мулти-територија omni-канал iGaming бизнис.Фокусот на CBI е да се поддржи или да го негира потребата за во куќата на податоци тимови со доставување индустрија-водечки клиент менаџмент во операторот на постојните environment се коцкање добивки оданочуваат во илиноис. By имплементирање на CBI и работа со клучниот тим за Усогласеност, оператори можат да ги искористат предностите на неспоредливи индустрија искуство.Од клучно значење е да се зајакне Податоци Платформата е дизајнирана да ги содржи сите области на на бизнис податоци и тоа може да биде населен од сите постоечки бизнис-складишта на податоци или директно интегрирани во еден оператор е клучен извор системи и други податоци, репозиториуми.Ова овозможува речиси надвор од кутијата интеграција со други Клучни Согласност модули вклучувајќи: Енди Мајстори, COO на Клучно значење за Усогласеност, рече: "од Клучно значење за Бизнис Интелигенција е дизајнирана и развиена за да се обезбеди операторите со решение, кое е брзо на пазарот и на дел од трошоците за градење на складишта на податоци и БИ тим од земјата нагоре." "Тоа што нуди оператори на неспоредливи опсег на модели, segmentations и известување да им обезбеди солидна основа за успех од еден ден од страна на таргетирање на корисниците директно додека има 360-степен известување видите во сите деловни функции." "Во Клучна за Бизнис Интелигенција, ние не само што имаат право на производот, но ние се комбинираат ова со правото на луѓето да се интегрираат решение со операторот на сегашните и на идните платформи и да се, исто така, им помага во maximising потенцијал на карактеристики и алатки кои ги нудиме." Дејв е вклучен во Онлајн Коцкање индустрија за 20 чудни години.Со искуство во работа на операторот со седиште во Гибралтар, каде што тој беше на чело до ТОА тимот на Ladbrokes, да работи на својот iGaming филијалата на веб-сајтови до 2019 се коцкање добивки оданочуваат во ирска. Дејв сега пишува за Casinomeister и сестра сајт Казино Весник.Вие исто така може да го види на форумот од време на време, каде што тој оди со рачка Webzcas. се коцкање добивки оданочуваат во флорида.