се коцкање добивки оданочуваат во ирска

ccording на Bahama Списанието, весникот, CTF Стопанства ќе работат на хотелот дел од имотот.Одморалиштето (на сликата во приказ) сѐ уште не се има својата казино лиценца, според извештајот.Медиумите штекер не определи лице што ќе работат игри на имот.ednesday е весникот извештај додаде дека – по приемот на привремена потврда за вработување од страна на владата, што укажува безбедносни проверки биле донесени – финалето допира беа направени да се некои гости соби и апартмани.Одморалиште, исто така, ќе се отвори на 20 храна и пијалаци места. се коцкање добивки оданочуваат во ирска.