е индиски главата казино отворен денес

На Фудбалската Асоцијација предложи во светот ќебе забрана за обложување за сите кои се вклучени во осумте групи на англискиот лига систем е индиски главата казино отворен денес. Играчи веќе се забранети од обложување на секоја конкуренција на нивниот тим се вклучени во текот на сезона, но оваа недела ФА Советот имаат едногласно се согласија да предложи продолжување на забраната.Според предлозите на секој учесник - вклучувајќи менаџери, тренери и така натаму - во чекор четири и погоре во ФА пирамида ќе бидат забранети од обложување, "директно или индиректно", на било фудбал поврзани со оглед на било каде во светот е индиски главата казино се отвори. Дарен Bailey, ФА директор на фудбалот управување и регулативата, рече: "предлог За обложување правило прилагодување за да ги опфати сите аспекти на светскиот фудбал обезбедува едноставна и јасна порака до сите учесници на каде линија е подготвен." ФА го рече ова ќе вклучуваат "трансфер на играчите" и "вработување на менаџерите или тим избор", како и нагласи дека учесници се забрани користење или донесување информации за обложување цели е индиски главата казино отворени уште. Седум фудбалската лига играчи неодамна беа уапсени и bailed како дел од тековната истрага на место-одредување, додека шест играчи претходно уапсени и bailed во текот на истиот мито и перење на пари обвинувања се повторно уапсен е индиски главата казино. Една од втората група, екс-Чарлтон и Портсмут defender Сем Sodje, опишани до Сонцето на неделата како новинар тој бил платен £70,000 за намерно удирање на противникот, со цел да се добие црвен картон.Неговите коментари предизвика Национална Криминал Агенција истрагата која доведе до апсења во рамките на играчите. ФА надева дека новите правила ќе "стрес на колективна одговорност дека сите оние кои се вклучени во почитување на интегритетот на фудбалот", се зголеми јасноста и да помогне да се прекине проблем коцкање меѓу играчите затворен.

Промените, на која Премиер Лигата, Рагби Лигата, Професионални Фудбалери Асоцијација, Лигата Менаџери Асоцијација и Фудбал Конференција, веќе се консултирани, сега треба да бидат одобрени од страна на ФА акционерите во својот годишен генерален состанок на 21 Мај покер ѕвезда гратис dinero ficticio. Гардијан објави дека предложените ќебе забрана, прво предложени од страна на тогаш ФА претседател Господ Triesman во 2009 година, може да биде "во рамките на недели за да стане реалност". покер ѕвезда слободен sans telechargement.