сечење секирај слотови со рака

Глобалната Покер Индекс на Европската Покер Конференција се приклучува на 4-та Годишна Малта iGaming Самит (Сигма) на Малта Саеми & Convention Centre за прв пат уште од раѓање.Ние се случува да треба да се чека малку подолго за 2 Годишна Глобална Покер Индекс (GPI) Европската Покер Конференција, но се чека ќе биде достоен за тоа.Европа е најзначајната покер pow-леле ќе се одвива како дел од 4-та Годишна Малта iGaming Самит (Сигма) 22-25 Ноември, 2017 на Малта Саеми & Convention Centre.Она што е Сигма?Тоа не е кујната велика БРИТАНИЈА производителот, Американец хемиска компанија, или сет на бизнис-техники – тоа е една од најголемите iGaming покажува во светот, и една од причините на GPI Европската Покер Конференција и Сигма одат заедно како Џеси Pinkman и Валтер Бела.На GPI Европската Покер Конференција се одвива ноември 23, споделување на ден со сака на Збег Игри Група CGO, Gian Perroni зборува за sportsbooks и eSports; домаќин на iGaming компании waffling на за филијалата на бизнис, и детална дискусија за blockchain технологија и cryptocurrencies.Алекс Dreyfus и неговиот тим ќе се подели на конференција во пет 45 минути панел дискусии.Конференција на делегатите ќе биде одржување целосна и френк дискусија за тоа што Европската покер индустрија е тоа право (и погрешно), се обидува да се предвиди изгледите за иднината на Европската покер и донесувањето на умовите на покер е bigwigs заедно да ги споделат идеи и мисли на пазарот.На panellists и теми нема да бидат објавени за некое време но сепак, но дека може да се очекува присуство од сите водечки покер оператори, медиумите членови, и smattering на професионални покер играчи, вклучувајќи, претпоставувам, изглед или две од ѕвездите на Глобалната Покер Лигата (GPL).Во претходните години, на GPI Европската Покер Конференција е најава за Европската Покер Награди, и на одлуката да се оди на конференција во средината на Сигма Самитот значи GPI ќе речиси сигурно се одржи церемонијата на доделување награди како самостоен субјект.Повеќе вести да се следат на таа резултат кога тој пристигнува од страна на превозникот гулаб.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre сечење секирај слотови со рака.