граничниот 2 сите слот машина награди

Дин Macau Ltd, подружница на Лас Вегас-базирани Дин Места беше meted глоба во износ од MOP20,000 (US$2,500) од Макао е Заштитата на Личните Податоци во Заводот за кршење на приватноста на законите што произлегуваат од казино одлука да јавно да ги откријат личните податоци на своите хотел на гостите.Повредата произлегува од истрагата Дин Места започна на бизнис зделки на поранешниот акционер Kazuo Okada, кој поранешниот обвинети за обезбедување на подароци и неправилна payoffs да игри претставници од Филипините и Јужна Кореја, во обид да се здобијат со услуги со цел да се воспостави својот бизнис во оние јурисдикции.Но PDPO утврди дека Дин Macau откриени чувствителни податоци на своите хотел клиенти, особено на "лични податоци на голем број на поединци, вклучувајќи ги и оние службени лица" на трети лица на наредби од нејзината матична компанија, Дин Места Ltd.Бизнис Секојдневно се изјасниле дека гејминг оператор веќе платиле парична казна преку еден пар на MOP10,000 плаќања.Дин акционерите на состанокот закажан на 7 Мај Во врска со Дин Установи-поврзани вести, компанијата објави дека има закажано годишниот состанок на акционерите на 7 Мај во Лас Вегас.Како дел од агендата на претстојниот состанок, акционерите ќе биде гласањето на реизбор на четири од неговите директори, имено Дин Стефан, Г граничниот 2 сите слот машина награди. Boone Wayson, Alvin Shoemaker и Ray Irani.На идентитети на поединците беа обелоденети во пополнување со Комисијата за Хартии од вредност.Дин беше претседател и извршен ДИРЕКТОР на Дин Установи од 2002 година, додека Shoemaker, Wayson, и Irani се служи на одборот за голем број на години.Покрај тоа, акционерите, исто така, ќе ја ратификуваат компанијата избор на Ernst & Young LLP како независни сметководители.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre граничниот 2 шансите на легендарниот од слот машина.