покер Suite оу Couleur плус форт

Јас сум задоволен да имаат АПТ Кореја да се одржи во Рајот Град Incheon," рече Дом Choi, директорот кој раководи покер соба во Рајот Градот, во една изјава покер suite оу couleur плус форт. "Играчите ќе бидат wowed од Рајот Градот амбиент и со АПТ експертиза во организирање на забава и конкурентна покер турнири во голема вредност," додаде тој. покер одговара плус форт que couleur.