покер Suite оу Couleur Qui Gagne

пронаоѓач постоечки закони, пред да се донесе тужба во име на корпорацијата, акционерите се бара или да се направи барање на одборот на директори или да објасни зошто таквата побарувачка ќе биде залудна.Акционерите тврди во жалбата дека таквата побарувачка би била залудна поради недостаток на независност на Дин Места одбор. покер suite оу couleur qui gagne.