блек џек La Nuit Cheval

За тргување за да се зголеми ДО профилот, ликвидност GUIYANG ГРАД, Guizhou, Кина — Средства за Собирање Синџир, со отворен код blockchain и децентрализирани-средства-дигитализација платформа, е задоволство да го најавам дека својот дигитален монета, ACC, започна тргување на NERAEX cryptocurrency размена.Тргување на АКК монета на Fukuoka, Јапонија-базирани NERAEX следи ACChain е успешна продажба на еквивалент на САД $50 милиони евра вредност на дигитални валута во crowdsale кои се склучени во почетокот на јуни блек џек la nuit cheval.

"Ние сме возбудени за АКК тргување на NERAEX и ние сме се надева на партнерство со други берзи во Азија и Северна Америка, многу наскоро", рече Г-ѓа Wan Џија, ACChain е основач блек џек кунг фу панда. "Ова е многу позитивен развој." ACChain, кој е во првите редови на средства за дигитализација, очекува АКК да се тргува на други берзи, вклучувајќи ги и Канада Allcoin и Кина-базирани BEXCHANGE, што е можно подоцна овој месец, според Г-ѓа С блек џек лист во yoruba. "Средства за дигитализација е најголем неискористен употреба на blockchain технологија", рече таа. Blockchain, или дистрибуирани-книга технологија, е енкрипција софтвер кој underlays Bitcoin, Ethereum и други дигитални валути.Средства за дигитализација е форма на финансиски инженеринг слични на средства securitization.За ACChain Средства за Собирање Синџир, или ACChain, е глобален, софтвер со отворен код blockchain и децентрализирани-средства-дигитализација платформа со седиште во Guiyang Град, Кина договор или нема договор blackjack. ACChain е управувана од страна на Guiyang Blockchain Финансиски Co., која обезбедува управување и оперативните услуги договор или нема договор коцкање машина. ACChain мисијата е за понатамошно развивање на потенцијалот на blockchain технологија и средства за дигитализација.АКК е стандарден и заеднички книга знак на ACChain, овозможувајќи размена и циркулација на белези на платформа.За повеќе информации за NERAEX.За ACChain.Медиумите Контакт: Серена Јин [email protected] +86 18515293213 Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre договор или нема договор казино бонус кодот.