Seminole хард рок казино тампа твитер

Сао Паоло Митрополити – 177 поени 4. Лос Анџелес Зајдисонце – 185 поени 3 seminole хард рок казино тампа твитер. Њујорк Rounders – 152 поени (Надвор) 6 seminole хард рок казино тампа коментарите.
Берлин Мечки – 160 поени 4 seminole хард рок казино тампа reopening. Сан Франциско Раш – 161 точки 5 супер покер bsop ао vivo. Nanonoko освои првата за да испратите Хонг Конг преку Плејофот, и покрај Nanonoko освојувањето на второто, Nitsche дојде преку со освојувањето на третиот испраќање Берлин преку со нив.Остави едно место и останатите три екипи се борат за тоа во облик на Париз Aviators, Рим Цареви и Лондон Royals.Џастин Bonomo сет пожар во Рим е шансите за изработка на Плејофот, откако ја тепа Мустафа Kanit 2-1, но неговиот Лондон страна имаа нервозни се чека да се види дали тие може да се квалификува.Алекс Luneau е потребно за да го победи Anatoly Filatov во финалниот натпревар за Париз за да оди преку.Ако Luneau не можев да одам на работа, а потоа во Лондон ќе оди преку во нивното место, и на Французинот не можеше да, губење на играта 2-1 за да испратите Лондон преку коса широчината.Конечниот Евроазија Пласман 1 супер покер стан вистински пари. Хонг Конг Ѕвезди – 164 поени 3.