слики на нови смарагд кралицата казино

Постои растечка groundswell на поддршка за минималната возрасна граница да се игра КРАЛСТВО Националната Лотарија да се пресели од сегашните 16 години возраст до 18 години, со неколку членови на парламентот повикува на старосната граница за да се промени.На Сите Страни на Парламентарната Група на Коцкање Поврзани Штета, исто така, во текот на викендот писмено да го Државен Секретар за Култура, Медиуми и Спорт Оливер Dowden, барајќи минималната возраст за да се игра на Националната Лотарија и нивните поврзани игри се зголеми на 18 слики на нови смарагд кралицата казино.

Трудот ПРАТЕНИК Каролин Харис коментира страна во која се наведува: "На лотарија е јасно да се натпреваруваат со мејнстрим коцкање компании, но тие имаат предноста да се биде во можност да се концентрира на децата." Еден таков потег, за да се подигне минимална возрасна граница, исто така, ќе биде пречекан од страна на Децата Комесарот за Англија Anne Longfield, кои пред недела Време: "Тоа е изненадувачки, со оглед на големите, да се грижиш и се добро воспоставени број на деца кои проблем коцка, дека сите игри платформа треба да имаат помал возрасна граница отколку било кој друг." Во одговор портпарол на Националната Лотарија оператори Камелот, изјави: "Ние се согласуваме дека тоа е соодветен за да ги видиш минималната возраст за играње на Националната Лотарија игри за следната лиценца период, како што тоа е повеќе од 25 години, бидејќи овие рестрикции биле поставени." Симон Рајт е и играч и набљудувач на онлајн казино индустрија за над 15 години.Неговото познавање на онлајн казино индустријата – за да ја вклучите спортски е масовна.Не многу луѓе имаат искуство или неговото знаење за онлајн коцкање.Неговото поклонување на фудбалот е исто така забележано.Тој има насликано неговата куќа сина (Chelsea) и иритира неговите соседи со локалните фудбалски песни на играта дена. слики од рулет маса изгледот.