Quechan казино храна суд мени

Лондон е преподобен Ritz Клуб, Казино имаше разочарувачки перформанси во 2015 година благодарение на VIP коцкари добивање luckier и помалку ценети.Во јавни документи поднесени минатата недела, Ritz Клуб објави нето загуба од £12.8 m 12 месеци што завршува на Декември quechan казино храна суд мени.
31 декември 2015 година, во споредба со нето-добивка од над £5.2 m во 2014 година лос анџелес покер турнир распоред. Промет за годината беше £38.4 m, значително надолу од £66.9 m во 2014 година, додека трошоците на продажбата, исто така, падна за г 41.3 m од £52.6 m во 2014 година лос анџелес покер соби се отвори. Компанијата обвинија криза на "низок победи процент" на своите игри маси и "многу повисоко ниво на игри долгови направени во текот на годината." Поднесувањето барања за сопственост би се претворила на г 2.4 m профит минатата година, доколку неговата Вип се покажа малку повеќе итност во чест на нивните маркери. Ritz извршен ДИРЕКТОР Роџер Marris кажано Ова Е Парите што заостанатите долгови беа благодарение на помалку од половина дузина Азија високо-ролки. Marris зеде филозофски став во врска со бавно темпо на долг собирање, нарекувајќи го ова "нормално за нашиот бизнис", кој е "многу за лични односи." Marris инсистираше на тоа дека казино не "ги извршуваат" на своите должници, велејќи: "разговараме со нив редовно и тие се плаќаат ни назад." The Ritz има неколку многу јавни работи-in-со некои непослушна Вип во последниве години.Во 2014 година, велика БРИТАНИЈА Високиот Суд нареди Саудиска наследничка (и сопругата на Оман е министер за надворешни работи) во чест на г 1m маркер дека таа ќе се обиде да dodge од обвинувајќи казино на не обезбедува "должност за грижа" за да се спречи нејзиното од коцкање да вишок.Во април, на долгогодишниот сагата на Швајцарскиот бизнисмен Safa Абдула Ал Geabury конечно достигна својот заклучок кога истиот суд го осуди на scofflaw до 10 месеци во затвор за неуспехот да се чест на г 2.2 m Ritz маркер.

The Ritz е поднесување рече тоа ќе изгледа да се одржи својата "основана од Блискиот исток бизнис", но, исто така, ќе продолжи да се фокусира на "нова Азија бизнис клиент односи." Проширена маркетинг и ПР напорите ќе продолжат да допрат до "релевантни групи." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre лос анџелес покер соби reopening.